Tanulj és táncolj!

A Tercia StArt Egyesület, a „Helyben elérhető kulturális és közösségi szolgáltatások támogatása, városi sajátosságokra, értékekre alapozott programok kialakítása, helyi igénybevételének elősegítése” elnevezésű pályázati projekt keretében meghirdeti a „Tanulj és táncolj!” című, 7 alkalomból álló programsorozatot, melynek 1. része 2020. április 26-án 16:00 órakor lesz. Előadó: Bartha László.

Az előadássorozat célja: elméleti és gyakorlati tudás-átadás 7 hónapon át a táncot kedvelő székesfehérvári közönségnek, hogy a táncot, mint mozgásformát, valamint a táncstílusokat népszerűbbé és ismertebbé tegyük körükben.

Az 1. előadás célja: a Társastáncok bemutatása – ezen táncstílus kialakulásának és népszerűségének megismertetése, olyan kérdésekre történő válaszkeresés, hogy vajon a történelmi táncok szolgáltak-e elődjéül, és hogy divat-e még a társastánc, vagy már letűnőben van.

Ezúton meghívunk minden kedves tánc iránt érdeklődőt, akik bármilyen rendszerességgel táncolnak vagy táncolnának, de nehezen ismerik ki magukat a sokszínű palettán, és azokat is, akik úgy vélik, a testi-lelki fejlődés mellett a táncnak szerepe van szellemi fejlődésükben is, mivel Székesfehérváron először, egyedülálló módon fonódik össze elmélet és gyakorlat az előadás alkalmával.

Figyelem! Rendkívüli intézkedés: a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet alakulását természetesen mi is figyelembe vesszük, és az életbe lépett korlátozások, súlyosabb esetben pedig tilalmak értelemszerűen befolyásolják a program menetét. Amit mi megteszünk mindenki biztonsága érdekében: az elvárásoknak megfelelő, tágas táncstúdióra, mint helyszínre esett a választásunk, így feltétel nélkül megoldható a közönség elhelyezése a szabályok által előírt távolság megtartásával. Amennyiben viszont kijárási tilalmat rendelnek el az előadás idejére, a tudásra éhes közönséget akkor sem hagyjuk cserben, abban az esetben online előadásra váltunk át, melynek zökkenőmentes lebonyolítását vállaljuk.

Jelentkezés módja: a résztvevők száma a fenti rendkívüli intézkedésre tekintettel korlátozott, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ezért az alábbi telefonszámon lehet jelentkezni: 06 70 515-0565.

A programra a belépés ingyenes.

Építsük együtt Székesfehérvár táncos közösségét!

Tercia StArt Egyesület

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

ESZA logo

Projekt azonosítója:     
TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00436     
Székesfehérvár Táncéletének Színesítése

Letölthető meghívó