I. Székesfehérvári Táncválasztó

2021. június 26-án jön az I. Székesfehérvári Táncválasztó, egy egész napos INGYENES, interaktív családi programsorozat a „Nagy Sportválasztó” program ötletére alapozva.

A hagyományteremtő céllal megrendezésre kerülő program célja, hogy a székesfehérvári családok még jobban megismerjék és megkedveljék a táncot, kicsik és nagyok egyaránt kiválaszthassák a nekik megfelelő táncstílust.
A színpadon egymást követik a tánccsoportok bemutatói, melyek alkalmanként a közönség bevonásával folytatódnak.

A Tercia StArt Egyesület, a „Helyben elérhető kulturális és közösségi szolgáltatások támogatása, városi sajátosságokra, értékekre alapozott programok kialakítása, helyi igénybevételének elősegítése” elnevezésű pályázati projekt keretében meghirdeti az „I. Székesfehérvári Táncválasztó - Zenére mozdul a család!” című programot.

Célunk bemutatkozási lehetőséget biztosítani minden Székesfehérváron működő tánccsoportnak, és segíteni a táncolni vágyó közönséget a számára megfelelő táncstílus megtalálásában.

Az I. Székesfehérvári Táncválasztón néptánc, ír sztepp, modern és jazztánc, boogie-woogie, hip-hop, akrobatikus, latin, standard és társastánc, valamint klasszikus balett várja a látogatókat.
Az érdeklődők megtekinthetik és ki is próbálhatják a különböző táncokat. Átérezhetik a tánctanulás légkörét, hangulatát, képet kapnak a táncstílusok technikai alapjairól, lépéseiről. Lehetőséget biztosítunk a különböző táncstílusok ingyenes, kötelezettségmentes kipróbálására.

Hosszabb távú célunk a közösségfejlesztés, a kapcsolattartás, az egészséges, mozgásban gazdag életmód népszerűsítése, a partneri viszony és az „összejárási” szokások kialakítása, a térségben egyedülálló, hagyományteremtő program létrehozása.
A Székesfehérvári Táncválasztóval elő szeretnénk segíteni a helyi táncklubok és –egyesületek fenntarthatóságát, virágzását, és elérni, hogy a táncot kedvelők egy nagyobb közösségi egységgé kovácsolódjanak.

Szeretettel várunk mindenkit, aki táncolni szeretne, de előtte szívesen kipróbálna több táncstílust, hogy megtalálja a számára legjobbat!

A programra a belépés ingyenes.

Építsük együtt Székesfehérvár táncos közösségét!

Tercia StArt Egyesület

Letölthető meghívó

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

ESZA logo

Projekt azonosítója:     
TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00436     
Székesfehérvár Táncéletének Színesítése