Tánc És... Erotika

A mozgás és a csábítás közös története (férfi és női szemmel is)

A Nemzeti Táncszínház "Tánc És..." előadás-sorozata szórakoztató módon mutatja be, hogyan kapcsolódik a tánc életünk különböző perspektíváihoz.

A Tercia StArt Egyesület, a „Helyben elérhető kulturális és közösségi szolgáltatások támogatása, városi sajátosságokra, értékekre alapozott programok kialakítása, helyi igénybevételének elősegítése” elnevezésű pályázati projekt keretében meghirdeti a „Tánc És...” című, 4 alkalomból álló workshop-sorozatot, melynek második része 2021. július 4-én 17:00 órakor kezdődik.

Előadó: Lakatos János nívódíjas koreográfus és táncpedagógus, a Magyar Táncművészeti Egyetem tanára.

A négy részes "Tánc És..." sorozat második előadásban a tánc és az erotika közös történetét járjuk körbe, új perspektívába állítva a szépség fogalmát (férfi és női szemmel is).

Közelebbről is megismerünk pár lenyűgöző testű táncost és táncosnőt, megvizsgáljuk, mitől számít csábosnak a mozgás (és mitől nem).

Korokon és földrészeken keresztül utazva gyönyörködünk a női kecsesség és a férfi virtus táncos sokszínűségében, bepillantva mindkét nem elméjébe az erotika szemüvegén keresztül.

Izgalmas történetek és ritka felvételek várják önöket ebben a lebilincselő 110 percben, régi idők merész kísérleteitől a legújabb trendekig!

Helyszín: Step And Style Táncstúdió Székesfehérvár, Kertalja utca 11/A.

Az előadás Lakatos János és a Nemzeti Táncszínház közös produkciója.

Figyelem! A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet alakulását természetesen mi is figyelemmel kísérjük, és az esetlegesen életbe lépő korlátozások befolyásolhatják a program menetét.

Jelentkezés módja: a résztvevők száma a fenti rendkívüli intézkedésre tekintettel korlátozott, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ezért az alábbi telefonszámon lehet jelentkezni: 06 70 515-0565.

A programra a belépés ingyenes.
Az előadás - a téma jellegére tekintettel - 16 éven felülieknek szól!

Építsük együtt Székesfehérvár táncos közösségét!

Tercia StArt Egyesület

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

ESZA logo

Projekt azonosítója:     
TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00436     
Székesfehérvár Táncéletének Színesítése

Letölthető meghívó